Історія

Якщо Прованс знаменитий чудовими винами та вишуканими кондитерськими виробами, провінція Брі – сирами з однойменною назвою, то невелике містечко Глобине стало відомим завдяки своїм ковбасним виробам.

«Глобинський м’ясокомбінат» – провідне підприємство з багатими виробничими традиціями, яке на сьогоднішній день входить до трійки найкращих виробників м’ясної продукції в нашій країні. Підприємство також відоме далеко за її межами і всіляко сприяє формуванню позитивного іміджу України в Європі.

«Глобинський м’ясокомбінат», який розпочав свою діяльність з невеликої бійні, зараз володіє власним племінним господарством, повністю забезпечуючи виробництво і поставляючи продукцію для інших підприємств. Вертикально інтегрована структура групи компаній «Глобино» дозволяє контролювати всі етапи процесу виробництва, починаючи від заготівлі сировини і закінчуючи дистрибуцією.

У порівнянні з 1998 роком, коли м’ясокомбінат розпочав свою діяльність, обсяги реалізації продукту виросли в 35 разів. Більше 1700 тонн якісної ковбасної продукції щомісяця реалізується в усіх регіонах України і далеко за її межами.