Контроль якості та нагороди

image description

Для забезпечення споживачів якісною та безпечною продукцією на наших виробничих підприємствах були впроваджені та сертифіковані системи управління.

«Глобинський м’ясокомбінат:»:

•ДСТУ ISO 9001:2009 Система управління якістю в 2007 р.;

•ДСТУ ISO 22000:2007 Система управління безпекою харчових продуктів у 2010 р.

У березні 2012 року підприємство успішно пройшло сертифікаційний аудит на відповідність вимогам Міжнародного стандарту на харчову продукцію IFS.

«Глобинський маслозавод»:

•ДСТУ ISO 9001:2001 Система управління якістю в 2003 р.;

•ДСТУ 4161:2003 Система управління безпечністю харчових продуктів у 2006 р.

 

Гордість компанії – дві власні лабораторії: вимірювальна лабораторія департаменту контролю якості ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» та електротехнічна лабораторія.

 

Безперервна робота з поліпшення якості і технології виробництва дають заслужений позитивний результат. Продукція, яка випускається під ТМ «Глобино», завоювала низку найвищих нагород на багатьох національних виставках і конкурсах, а головне – отримала визнання серед українських та закордонних споживачів.

Контроль якості та нагороди

Контроль якості та нагороди

image description

Для забезпечення споживачів якісною та безпечною продукцією на наших виробничих підприємствах були впроваджені та сертифіковані системи управління.

«Глобинський м’ясокомбінат:»:

•ДСТУ ISO 9001:2009 Система управління якістю в 2007 р.;

•ДСТУ ISO 22000:2007 Система управління безпекою харчових продуктів у 2010 р.

У березні 2012 року підприємство успішно пройшло сертифікаційний аудит на відповідність вимогам Міжнародного стандарту на харчову продукцію IFS.

«Глобинський маслозавод»:

•ДСТУ ISO 9001:2001 Система управління якістю в 2003 р.;

•ДСТУ 4161:2003 Система управління безпечністю харчових продуктів у 2006 р.

 

Гордість компанії – дві власні лабораторії: вимірювальна лабораторія департаменту контролю якості ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» та електротехнічна лабораторія.

 

Безперервна робота з поліпшення якості і технології виробництва дають заслужений позитивний результат. Продукція, яка випускається під ТМ «Глобино», завоювала низку найвищих нагород на багатьох національних виставках і конкурсах, а головне – отримала визнання серед українських та закордонних споживачів.

  • 2002рік

    Конкурс «Слов’янська весна. Краща м’ясна лавка» (м. Харків). Диплом у номінації «Виробник кращих продуктів» (група – варено-копчені ковбаси). Ковбаса «Шашлична», «Сосиски молочні» – відзначені престижним товарним знаком «Полтавська марка».

  • 2004рік

    Виставка якості «ПРОД-ЕКСПО Україна 2004». Диплом за найкраще представлення продукції на виставці.

  • 2005рік

    Виставка якості «ПРОД-ЕКСПО Україна 2005». Відзначені медалями такі види продукції: бекон «Козацький», ковбаси «Глобинська», «Докторська», «Салямі Золотиста».

  • 2007рік 9 медалей

    Виставка якості «ПРОД-ЕКСПО Україна 2007» – 9 медалей для 10 з представлених продуктів.

  • 2007рік

    Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2007 року». Диплом «Кращий вітчизняний товар 2007», присвоєно статус «Виробник кращих вітчизняних товарів 2007».

  • 2008рік

    Міжнародна виставка продовольчих товарів «ПРОД-ЕКСПО 2008». Конкурс «Кращий продукт 2008» – срібні та бронзові медалі отримали такі продукти: ковбаса «Московська», ковбаса «Зерниста», ковбаса «Пепероні», «Балик Дарницький», «Балик Монастирський».

  • 2008рік

    Всеукраїнський конкурс якості продукції «100 кращих товарів України». «Глобинський м’ясокомбінат» отримав диплом лауреата конкурсу.