Виробництво та обладнання

Технологічне вдосконалення підприємств «Глобино» є безперервним процесом: закуповується сучасне обладнання, будуються нові виробничі площі, розроблено програму з підбору та навчання молодих спеціалістів.

М’ясокомбінат співпрацює з провідними європейськими машинобудівними компаніями Matimex і Shaller, обладнання яких дозволяє випускати продукцію, яка відповідає найвищим стандартам. Підприємством також замовляються ексклюзивні агрегати, наприклад, лінія Travaglini, на якій виробляється сиров’ялена «італійська» салямі в благородній цвілі. У червні 2010 року на м’ясокомбінаті введений у дію новий забійний цех із двома лініями забою, потужність якого 150 голів свиней та 25 голів великої рогатої худоби на годину. На підприємстві діють власні цехи: холодильний і вакуумної упаковки.

Завдяки впровадженим технологіям сьогодні м’ясокомбінат виробляє понад 100 тонн м’ясної продукції на добу.