ЗМІ про нас

01 березня 2016
Топ-10 виробників м'яса в Україні 2015

Компанія "Глобино" увійшла до десятки набільших виробників м'яса в країні за підсуvками 2015 року...

14 листопада 2014
Продукція маслозаводу "Глобино" отримала сертифікат кашрута від Головного равина Моше Асмана

Глава департаменту кашрута єврейської Громади Києва, рабин Цві Каплан повідомив, що продукція, що реалізується торговою маркою «Глобино» випускається Глобинським маслозаводом (Полтавська обл. м. Глобине, вул. Гагаріна, 3) відповідає нормам єврейських законів про кашрут і дозволена до вживання, як кошерна....

14 листопада 2014
Група компаній "Глобино" увійшла в Топ-200 найбільших підприємств України

У 2014 році група компаній "Глобино" увійшла в Топ-200 найбільших підприємств. Forbes використовував найостанніші дані і склав рейтинг за підсумками першого півріччя 2014 року. А в описі підприємств, що увійшли до топ-200, присутній і більш свіжа інформація. Основні фактори, що впливають на українську економіку в 2014 році, очевидні. Це обвал гривні, анексія Криму, військові дії на Донбасі, різке згортання торговельних відносин з Росією, політичні зміни в самій Україні....

20 грудня 2012
Тест: балики. Балик або філей?

Що таке балик, кожен споживач має уявлення. І уявляє собі його як виріб з чистого м'яса або риби, обов'язково сирокопчені. Тобто делікатес вищої проби. Так, балики завжди вважалися виробами вищої якості. Однак крім балика є ще поняття філей, і чим же вони відрізняються, не зрозуміло. Читати повну новину...

  • 1
  •   
  • 2
  •   
  • 3
  •   
  • 4
  •